Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: -Eyüpspor maçı her anlamıyla bizim rahatlama maçımız olmalı, golle ilgili sıkıntılarımızı bu maçla aşmak istiyoruz


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Balıkesirspor, pazar günü sahasında Eyüpsporla yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
     Alihikmetpaşa Spor Tesislerindeki idmana eksiksiz katılan kırmızı-beyazlılar, iki takım haline ayrılarak, maç provası yaptı.
     Teknik direktör İsmail Ertekinin bu hafta sahaya sürmeyi planladığı yeşil takımda kalede Ahmet Şahin, defansta Caner, Hasan, Rıza ve Kerem, ön liberoda Salih Sefercik, orta sahada Ali Akburç, Mustafa Şen, Ertuğrul, Muhammed Reis ve santraforda İlyas Çakmak yer aldı.
     Çalışmanın ikinci etabında ise Ertekin, santraforda İlyas ve Ali Öztürk ikilisine yer verilirken, Ali Akburçu diğer takıma aldı.
     Ertekin, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Eyüpspor karşılaşması her anlamıyla bizim rahatlama maçımız olmalı, golle ilgili sıkıntılarımızı bu maçla aşmak istiyoruz dedi.
     Takımdaki gol sıkıntısını bildiklerini ifade eden Ertekin, Bunu aşmak için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Umarım Eyüpspor karşısında iyi futbol sonrası bol gollü bir galibiyet alarak, çalışmalarımızın karşılığını görürüz. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde alacağımız galibiyetle Eyüpspor karşılaşması, bizim rahatlama maçımız olacak diye konuştu.
     Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Ertekin, en az hata yapan takımın sonuca ulaşacağına işaret ederek Tecrübeli isimlerden oluşan geniş bir kadroya sahibiz. Zirve hesapları yapan bir takım için bu avantaj. Ancak maçlar sahada kazanılıyor. Tecrübemizi sahaya ve skora yansıtmak durumundayız. Anadolu Selçukluspor deplasmanındaki galibiyet, moral motivasyonumuzu geri getirdi. Eyüpspor maçıyla yeni bir seriye başlamak istiyoruz. Ardından Yeni Malatyaspor, Denizli Belediyespor ve Kızılcahamamspor ile oynayacağımız karşılaşmaları kayıpsız kapatarak zirve yarışındaki arayı açmayı hedefliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER