Sultandağında Zincir Marketlerin

Sultandağında Zincir Marketlerin Mevye Satın Alma Stratejileri paneli


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksekokulu (MYO) ile Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa Zincir Marketlerin Mevye Satın Alma Stratejileri konulu panel düzenlendi.
     Real Hiper Marketler Taze Gıda Bölüm Müdürü Max Causse, Sultandağı MYO Konferans Salonunda düzenlenen paneldeki konuşmasında ailesinin Fransada tarım ürünleri üretimiyle uğraştığını, bu nedenle Sultandağındaki meyve üreticileriyle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
     Türkiyede Real Hipermanketlerin Metro Group bünyesinde faaliyet gösterdiğini, toptan gıdada Metro, perakendede Real Gıda dışında da ise Media Markt mağazalarının hizmet verdiğine değinen Causse, şöyle konuştu:
     Real Türkiye olarak amacımız real markasını ve alışveriş konseptini Türkiyede yerleştirmek ve perakende sektörünü yönlendiren kuruluşlardan olmaktır. Bunu yaparken hem müşterilerimizi hem çalışanlarımızı hem de tedarikçilerimiz tarafından en çok tercih edilen şirket olmak için çaba gösteriyoruz. Şu anda 12 hiper marketimiz bulunuyor. Gıda ve gıda dışını içeren 50 bin çeşit ürün satıyoruz. Kalite ve ürün çeşitliliği çok önemli insanlara alışveriş yapmayı kolaylaştıracak sevdirecek düzenli bir ortam sağlamak çok önemli.
     Causse, sebze meyve stratejilerinin üç temele dayandığını, bunların kalite ve tazelik, sezonu yakalamak, geleneksel olmak ile standartlaşmak olduğunu belirterek, doğru kalite ve uygun fiyatla tarım ürünleri satarak mağazalarında açık pazar havası yarattıklarını kaydetti.
     (KUT-CN-MRS)
<< Önceki Haber Sultandağında Zincir Marketlerin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER