Sumbasta Vergi Haftası etkinlikleri

Sumbasta Vergi Haftası etkinlikleri


OSMANİYE (A.A) - Sumbasta, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Mal Müdürlüğü Vekili Yıldız Atlı ve personel ile Kaymakam Selçuk Yosunkayayı makamında ziyaret etti.
     Yosunkaya, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, vergilerin devletin en önemli gelir kaynaklarından biri olduğunu, vergi geliri arttıkça devletin dışarıdan borç almasının azalacağını ve vatandaşa vereceği hizmetin artacağını söyledi.
     Vergi Haftasının toplumdaki vergi bilincinin artırılması için iyi bir fırsat olduğuna dikkat çeken Yosunkaya, şöyle devam etti:
     Vergilendirmiş kazancın kutsal olduğunu halkımıza benimsettiğimiz takdirde, vergi gelirlerimiz daha üst seviyelere çıkacaktır. Böylece vatandaşa verilen hizmetler daha da artacaktır. Eğitim yuvaları çoğalacak, hastanelerin sayısının çoğalmasının yanında standartları yükselecek, otoyollar çoğalacak ve susuz hane kalmayacaktır. Vatandaşlarımız daha müreffeh yaşayacaklar. Dışarıya bağımlı olmadan yaşamak istiyorsak vergi gelirlerimizi artırmamız gerekiyor. Bunun için de vatandaşa konunun iyi anlatılması ve objektif olunması gerekiyor.
     Mal Müdürlüğü Vekili Yıldız Atlı ise hafta boyunca vergi konusunun iyi anlatılması için ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, desteğinden dolayı Kaymakam Selçuk Yosunkayaya ve mükelleflere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Sumbasta Vergi Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER