Talibanın kaçırdığı Türk teknikerin kurtarılması

Talibanın kaçırdığı Türk teknikerin kurtarılması -MİTin girişimleriyle kurtulan Sertaç Dikilitaş, Adanadaki ailesi tarafından sevdiği yemekler yapılarak bekleniyor -Davul-zurna ile karşılama yapacağını belirten anne Nursel Di


ADANA (A.A) - Afganistanda bir inşaat şirketinde tekniker olarak çalışan ve Taliban mensuplarınca kaçırıldıktan yaklaşık 2 yıl sonra MİTin girişimleriyle kurtarılan Sertaç Dikilitaş, Adanadaki ailesi tarafından sevdiği yemekler yapılarak bekleniyor.
     Dikilitaşın merkez Seyhan ilçesinde oturan annesi Nursel Dikilitaş, bugün akşam saatlerinde gelmesi beklenen oğlu için kendi elleriyle sarma, dolma ve köfte yaptı.
     Dikilitaş, karşısında göreceği anı sabırsızlıkla beklediği oğlunu kurban keserek karşılayacaklarını ifade etti.
     Oğlunun kurtarılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Dikilitaş, Allaha binlerce şükür oğluma sağ salim kavuşuyorum. Çok sevinçliyim ve mutluyum. Oğluma diğer sevdiği yemekleri de yapıp kendi ellerimle yedireceğim dedi.
     Oğlunun görüntülerini dün akşam televizyonlarda görünce sevincinin ikiye katlandığını anlatan Dikilitaş, şunları söyledi:
     Oğlum çok iyi, sağlığı ve morali yerindeydi, konuşması da gayet iyiydi. Kendisiyle bu yıl 2 Ocakta telefonla görüşme yapmıştık. Konuşurken Beni düşünme anne, artık ağlama, yakında geleceğim diyordu. Oğlumun kurtarılmasında emeği geçen Başbakanımız, Dışişleri Bakanımız ve diğer yetkililerden Allah razı olsun. Yardım ettikleri ve kurtardıkları için onların ellerinden öpüyorum.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Talibanın kaçırdığı Türk teknikerin kurtarılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER