Trabzonda kültür sanat

Trabzonda kültür sanat -TDT, Pembe Kadın ve Islık Sever Max adlı oyunları sahneleyecek


TRABZON (A.A) - Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), Pembe Kadın ve Islık Sever Max adlı oyunları sahnelemeye devam ediyor.
     Hidayet Sayının kaleme aldığı, Uğur Keleşin yönettiği Pembe Kadın adlı oyunda, Elif Şeker Saka, Kadri Özcan, Ceyhun Gen, Emre Ön, Didem Özkavukçu, Nazlı Ceren Argon, Sinem Bilgin ve Mert Hürol rol alıyor.
     Dekor tasarımı Güven Öktem, giysi tasarımı İnci Kangal, ışık tasarımı ise Yüksel Aymaza ait oyunda, Pembe adlı kadının gelenekleriyle hayata, ağaya ve sisteme karşı verdiği savaş hikaye ediliyor.
     Oyun bugün ve yarın saat 20.00de, 2 Mart Cumartesi ise 15.00 ve 20.00de Haluk Ongan Sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.
     TDT ayrıca, Islık Sever Max adlı çocuk oyununu da sahnelemeyi sürdürüyor.
     Carsten Krüger ve Volker Ludwigin yazdığı, Meriç Gökün Türkçeye çevirdiği, Birkan Görgünün yönettiği Islık Sever Max adlı oyunda Emre Ön, Sinem Bilgin, Dalya Filmci, Birkan Görgün ve Yavuz Topçuoğlu rol alıyor.
     Dekor ve kostümleri Aytuğ Dereli, ışık tasarımı Muharrem Boran, müzikleri Emin Serdar Kurutçuya ait oyun, 3 Mart Pazar 13.00de Atapark Haluk Ongan Sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.
     Oyunda, her gün aynı işleri büyük bir can sıkıntısıyla yapan beş arkadaşın her zamanki gibi aynı yerde, aynı bankta oturmaları ve o sırada oradan geçen oyuncunun kendilerine bir teklif sunmasıyla gelişen olaylar konu ediliyor.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonda kültür sanat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER