Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun incelemeleri

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun incelemeleri


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, EYOF 2011 Spor Hatıra Parkının yapım çalışmalarını inceledi.
     Gümrükçüoğlu, Trabzonda bir alışveriş merkezi karşısında yapımı devam eden, EYOF 2011 Spor Hatıra Parkı inşaat çalışmalarını inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Türkiyenin ilk olimpiyat kenti Trabzonda yapılan Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının hatırasını yaşatmak için EYOF 2011 Spor Hatıra Parkının yapımını başlattıklarını belirten Gümrükçüoğlu, İçerisinde gezinti, spor ve sosyal donatı alanları bulunan parkın bu yılın sonuna kadar tamamlanmasını planlıyoruz. Yaklaşık 3 milyon 600 bin liraya mal olacak EYOF 2011 Spor Hatıra Parkında Osmanlı çay evi, Japon çay evi, yapay gölet, yürüyüş alanları, fitness aletleri, voleybol sahası ve dinlenme alanları bulunuyor dedi.
     Gümrükçüoğlu, 30 bin metrekare alan üzerine yapılacak parkta sağlıklı yaşam yürüyüş yolu, dinlenme alanı, yapay gölet ve Japon mimarisinden örneklerin yer alacağı çok güzel bir park düzenlemesi yapacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Sahil bandı projesinde yer alan Türk-Japon Dostluk Parkının yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. EYOF 2011 Hatıra Parkının yapımı tamamlandığında 2011 yılında kentimizde yapılan Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının ismi yaşatılacak. Trabzonu çok güzel mekanlarla donatıyoruz.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun incelemeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER