Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Candan, mesajında, 10 Nisan 1845 tarihinden itibaren Türkiyenin huzuru, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayan, yasalara uyulmasını denetleyen, suçluları yakalayıp adli mercilere teslim eden, yetkilerini yasalardan ve desteğini halktan alan emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti.
     Emniyet teşkilatının son yıllarda yaptığı duyarlı, başarılı ve insan haklarına saygılı çalışmalarla devlet kurumları arasında saygınlığını her geçen gün arttırdığını ifade eden Candan, şunları kaydetti:
     "Türk Polis Teşkilatının, vatandaşlarımızın nazarında itibari daha da yükselmiştir. Polisimizin gece gündüz demeden zor koşullar altında üzerine düşen görevleri yerine getirirken çağın getirdiği yeniliklere ayak uydurmak için önemli atılımlar da yapmıştır. Son yıllarda altyapı, eğitim düzeyi, teknik, teknolojik ve araç gereç yönünden gerçekleştirdiği yeniliklerle de Avrupanın sayılı polis teşkilatlarından biri haline gelmiştir."
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER