TVF 3. Olağan Genel Kurulu (1)

TVF 3. Olağan Genel Kurulu (1) -CEV Başkanı Andre Meyer: Umarım seçilecek başkanla da iyi ilişkilerimiz devam edecektir


ANKARA (A.A) - Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Andre Meyer, Umarım seçilecek başkanla da iyi ilişkilerimiz devam edecektir dedi.
     Ankara Rixos Otelde devam eden Türkiye Voleybolu Federasyonunun (TVF) yeni başkanının seçileceği 3. Olağan Genel Kurulunda başkanlık divanı, ilk olarak genel kurula konuk olan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Andre Meyeri konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti.
     Andre Meyer, uluslararası bayan hakem kursu için Ankarada bulunduğunu ve genel kurula da katılma şansı bulduğunu ifade ederek, iki başkan adayına da iyi şanslar diledi. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile her zaman iyi ilişkiler içinde bulunduklarını dile getiren Meyer, Umarım seçilecek başkanla da iyi ilişkilerimiz devam edecektir dedi.
     Meyer, Türk voleybolunun A Milli Takım düzeyindeki başarılarına övgü yaparak, şunları kaydetti:
     Organizasyonların yanı sıra, TVFye yıldızlar kategorisinde yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür ederim. Yıldızlar, gelecek için çok önemli. Yıldız bayanlarda Avrupa ve dünya şampiyonluğunun ardından umarım yeni dünya şampiyonlukları gelecektir. Türkiyeye, voleybolun gelişimi açısından yaptığı çalışmalardan ötürü tekrar teşekkür ederim. Lütfen bu şekilde devam edin, her zaman için CEVe güvenip destek alabilirsiniz
     Meyerin konuşmasının ardından Bağımsız Spor Federasyonlarının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygun olarak hazırlanan yeni ana statü, görüşülerek karara bağlandı.
     Daha sonra TVF Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okudu.
     (Sürecek)
    
     Muhabir: Ülkü Parlakyıldız Karakuş - İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber TVF 3. Olağan Genel Kurulu (1) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER