Uluslararası Klarnet Festivalinin ardından

Uluslararası Klarnet Festivalinin ardından -Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi: -Müzik dolu, sürprizlerle dolu 3 güzel gün yaşadık


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, hafta sonu gerçekleşen 1. Uluslararası Klarnet Festivalinin dolu dolu geçtiğini belirtti.
     Sedefçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyede ilk kez düzenlenen bir festivale ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Klarnet ustalarının yanı sıra, sahne ve televizyon yıldızlarını da ağırlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Sedefçi, şunları kaydetti:
     1. Uluslararası Klarnet Festivaliyle müzik dolu, sürprizlerle dolu 3 güzel gün yaşadık. Sazlar, yürekler buluştu, yüreklerin bam telleri oynadı. Kırkpınar yağlı güreşleri, Selimiye Camisi ve festivalleriyle dünya kenti olan Edirnede, bu yolda uğraş veren belediyemiz halkımızın emrine amade.
     Edirneli hemşehrimiz, bu toprağın insanı, gurur kaynağımız Serkan Çağrı, Yunan ve Bulgar klarnet ustaları, bandomuz, halkımıza müzik dolu saatler yaşattı. Sunuculuğu bedel almadan yapan ve Edirne ciğerinin tanıtımına büyük katkısı olan Osman Tan Erkır ve festivale katılan Necati Şaşmaz festivalimizin sürprizleriydi. İlkini başarıyla tamamladık, gelecek yıllarda daha güzelleriyle halkımızın karşısına çıkacağız.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Uluslararası Klarnet Festivalinin ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER