Üniversite öğrencilerinden yaşlılara ziyaret

Üniversite öğrencilerinden yaşlılara ziyaret


MERSİN (A.A) - Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO) İşletme Bilgi Yönetimi bölümünden 20 öğrenci Erdemli Huzurevini ziyaret etti.
     UTİYO öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Kalender Özcan Atılgan yönetiminde huzurevini ziyaret eden üniversite öğrencileri yaşlılara pasta ve limonata ikramında bulundu.
     Ziyaretle ilgili bilgi veren Atılgan, "İşletme Bilgi Yönetimi" bölümü öğrencilerinin halkla ilişkiler dersi kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da huzurevini ziyaret ederek yaşlıların ellerini öpüp hayır dualarını aldıklarını söyledi.
     Öğrencilerin böyle güzel hareketlerle hem örnek olduklarını hem de gelecek yaşamları için büyük bir tecrübe edindiklerini ifade eden Atılgan, öğrencilerini kutladı.
     UTİYO İşletme Bilgi Yönetimi bölümü 3. sınıf öğrencisi Behiye Mardinoğlu ise huzurevine gelerek yaşlılarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek "Onları görerek geleceğimizi görüyor gibi oluyoruz. Herkesin buraya gelerek bu ortamı görmesi ve yaşlılarla birlikte olmasını dilerim" diye konuştu.
    
     Muhabir: Derviş Çömez
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Üniversite öğrencilerinden yaşlılara ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER