Üniversitenin güzellik merkezine yoğun ilgi

Üniversitenin güzellik merkezine yoğun ilgi -Afyonkarahisarda üniversite bünyesinde kurulan Kozmetoloji Merkezi, güzel bir vücuda sahip olmak, zayıflamak, saç dökülmesinden kurtulmak, lazerle epilasyon yaptırmak isteyen kadın ve er


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Canan Tükelay - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) bünyesinde kurulan Kozmetoloji Merkezi, hem Afyonkarahisar hem de çevre illerden, güzel bir vücuda sahip olmak, zayıflamak, saç dökülmesinden kurtulmak ve lazerle epilasyon yaptırmak isteyen kadın ve erkeklerden ilgi görüyor.
     Merkezde görevli AKÜ Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seval Doğruk Kaçar, AA muhabirine, merkezin 3 Temmuzda hizmete girdiğini söyledi.
     Burasının, vatandaşlara hizmet etmek amacıyla kurulduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Kaçar, şöyle konuştu:
     Biz bir eğitim kuruluşuyuz. Asistanlıklarımız, öğrencilerimiz var. Onlara da eğitim anlamında hizmet vermek ve kendimizi bu anlamda geliştirebilmek amacıyla böyle bir hizmet vermeyi düşündük. Bölüm olarak zaten hastanede kozmetoloji ünitemiz ve çeşitli uygulamalarımız vardı. Burasını ayrı bir merkez olarak faaliyete geçirdik. Botoks ve lazer uygulamaları dahil olmak üzere buraya biraz daha zenginlik kattık. Onun dışında yine cilt bakım ve mezoterapi uygulamaları yapıyoruz. Yeni bir zayıflama ünitesi kurduk. Bu ünitede 4 cihazla hizmet veriyoruz. Merkezimiz kurulduktan sonra Afyonkarahisar ve çevre illerden müşteri sayımız her geçen gün arttı. Hem kadınlara hem de erkeklere güzel bir vücuda sahip olmaları, zayıflama, epilasyon ve saç dökülmesi konularında hizmet veriyoruz.
    
     -Erkeklerden lazerle epilasyona ilgi-
    
     Yrd. Doç. Dr. Kaçar, erkek müşterilerin çoğunlukla lazerle epilasyon ve saç dökülmesiyle ilgili konularda kendilerine başvurduğunu bildirdi.
     Başvurulara göre erkek müşterilerin taleplerini değerlendirmeye çalıştıklarını dile getiren Kaçar, Burası, Türkiyede ayrı binada hizmet veren ilk kozmetoloji merkezi. Başka bir üniversite hastanesinde ayrı binada böyle bir merkez olmadığını biliyoruz. Bu anlamda diğer üniversitelere de örnek olabiliriz dedi.
     Yrd. Doç. Dr. Kaçar, AKÜ Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı bünyesindeki Kozmetoloji Merkezinin, Rıza Çerçel Kültür Merkezi binasında hizmet verdiğini sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Üniversitenin güzellik merkezine yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER