Uzak gemisi simülatöründe uzay gezintisi

Uzak gemisi simülatöründe uzay gezintisi -Bir elektrikli ısıtıcı firması tarafından düzenlenen kampanya kapsamında Antalyaya getirilen uzay gemisi simülatörü 3 gün boyunca Antalyalılara uzayda yolculuk yapma fırsatı verecek


ANTALYA (A.A) - Bir elektrikli ısıtıcı firması tarafından düzenlenen kampanya kapsamında Antalyaya getirilen uzay gemisi simülatörü, UFO Bizi Uzaya Götür adı altında 3 gün boyunca Antalyalılara uzayda yolculuk yapma fırsatı verecek.
     Antalyada bir alışveriş merkezi önüne kurulan ve beşer dakikalık gösterimlerle uzayda yolculuk keyfi yaşatan simülatör, 20 Ocak Pazar günü saat 22.00ye kadar ücretsiz olarak Antalyalıların ziyaretine açık olacak.
     Markanın Akdeniz ve Ege Distribütörü Ahmet Karakullukçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, simülatörde 5 dakikalık bir uzay yolculuğunun simule edildiğini ifade etti. 18 kişi kapasiteli simülatörün 3 gün Antalyada kalacağını kaydeden Karakullukçu, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında tüm Antalyalıların ücretsiz olarak uzay yolculuğu deneyimi yaşayabileceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Uzak gemisi simülatöründe uzay gezintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER