Voleybol

Voleybol -Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu: Ankaraya şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz -Bu yıl takım sporlarında şampiyonluğu kovalayacak tek ekip biziz


ANKARA (A.A) - Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Halkbankta yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
     Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, yazılı basın açıklamasında, takımı yine Veselin Vukoviçin çalıştıracağını kaydetti.
     Ankaraya şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz diyen Süleymanoğlu, Yeni sezon öncesi Hüseyin Koç, Emre Batur gibi yerli yıldız oyuncuları kadromuza dahil ettik. Yabancı transferde de seçici davrandık. Mısırlı milli oyuncu Ahmed Abdelhay Salah ve Venezuella Milli Takımından Luis Augusto Diaz Mayorca ile anlaştık. Ayrıca ABD Milli Takımından William Reid Priddyyi de kadromuza kattık. ifadelerini kullandı.
     Centilmence, her takımın birbirine saygı duyduğu bir lig yaşanmasını temenni eden Süleymanoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:
     Sezon centilmence ve fair-play ruhuna uygun bir şekilde geçsin. Biz gereken yerlere, uzun araştırmalar yapıp emek vererek çok kaliteli oyuncular transfer ettik. Yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Söz artık antrenörümüz, teknik heyet ve oyuncularımızda. CEV Cup ve Türkiye Liginde başarı için Halkbank formasının, değerini bilerek mücadele edecekler. Ankara sporunun geriye doğru bir ivmesi var. Bu yıl takım sporlarında şampiyonluğu kovalayacak tek ekip biziz.
     Ankaralı voleybol severlerin desteğiyle yeni sezonda mutlu sona ulaşacaklarını ifade eden Süleymanoğlu, şu görüşlere yer verdi:
     Ne futbol, ne basketbol ne de hentbolda şampiyonluk yarışını mutlu bir şekilde sonlandıracak Ankara takımı yok. Biz bu yıl, bunu başarmak için yola çıktık. Başkentin takım sporlarında şampiyonluğa en yakın ismi Halkbanktır. Ankaralı sporseverler bunun bilincinde olarak bizi desteklesinler. Yönetimimizin de desteğiyle Ankara ve camiamıza mutluluklar yaşatacağız.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER