Voleybol: Erkekler CEV Kupası

Voleybol: Erkekler CEV Kupası -Halkbank Kulübü Başkanı Süleymanoğlu: Hedefe sadece bir adım kaldı


ANKARA (A.A) - Halkbank Voleybol Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Erkekler CEV Kupası yarı final rövanş maçıyla ilgili, hedefe sadece bir adım kaldığını belirtti.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda Ukrayna temsilcisi Lokomotiv Kharkiv ile karşılaşacak ekipte final heyecanı yaşandığı belirtilerek, kulüp başkanı Süleymanoğlu ile oyuncuların görüşlerine yer verildi.
     Kupada finale yükselme başarısını gösteren ilk Türk takım unvanını elde etmek istediklerini kaydeden Süleymanoğlu, CEV Kupasını Ankaraya getirmek istiyoruz. Hedefe sadece bir adım kaldı. Türk voleybolunun yükselen değeri olmak bizi onurlandırıyor. Bu önemli kupada önce finale yükseleceğiz ardından da kupayı kazanacağız ifadelerini kullandı.
     Oyunculardan Sabit Karaağaç ise rakiplerine saygı duyduklarını ve maça da bu bilinçle çıkacaklarını kaydederek, şöyle devam etti:
     Özellikle Avrupa kupası maçlarında iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Takımdaki uyum ve arkadaşlık iyi düzeyde. Kupada çok önemli rakiplerimizi saf dışı bıraktık. Kharkiv güçlü bir takım, bizim için zor olacak ama finali çok istiyoruz.
     Serhat Çoşkun da bir ilki başarmak istediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
     Finale yükselmeyi çok arzu ediyoruz. Hedefe odaklandık ve iyi hazırlandık. Rakibimiz küçümsenecek bir takım değil. O nedenle maça büyük bir ciddiyetle çıkacağız. Bir ilk gerçekleştirerek kupayı müzemize götürmek istiyoruz.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Voleybol: Erkekler CEV Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER