Voleybol: Erkekler CEV Kupası

Voleybol: Erkekler CEV Kupası -Halkbank Kulübü Başkanı Süleymanoğlu: Sevinçli ve gururluyuz. Finaldeyiz, kupanın bir ucu bizde. Diğer yarısını da alıp müzemize koymak istiyoruz -Antrenör Vukovic: Esas işimiz şimdi başlıyor.


ANKARA (A.A) - Erkekler CEV Kupasında finale çıkan Halkbankta, kulüp başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Sevinçli ve gururluyuz. Finaldeyiz, kupanın bir ucu bizde. Diğer yarısını da alıp müzemize koymak istiyoruz dedi.
     Selahattin Süleymanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kupada hiç yenilmeden finale kalmayı başardıklarını hatırlatarak, şampiyonluk sevinci yaşamak istediklerini belirtti.
     Bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşadıklarına dikkati çeken Süleymanoğlu, yönetim kurulu, oyuncular ve teknik ekibe teşekkür etti.
     Süleymanoğlu, camiaya yakışır sonuçlar aldıklarını belirterek, Sevinçli ve gururluyuz. Finaldeyiz ve kupanın bir ucu bizde. Diğer yarısını da alıp müzemize koymak arzusundayız. Biliyoruz ki, Ankaralı taraftarlar bizi final serisinde yalnız bırakmayacak. Tüm Türkiyeye kutlu olsun diye konuştu.
    
     -Bizi artık kupa tatmin edebilir
    
     Mavi-beyazlı takımın antrenörü Veselin Vukovic de zor bir iş başardıklarına işaret ederek, Esas işimiz şimdi başlıyor. Zirvenin iki takımından biriyiz ve en yükseğe çıkmak istiyoruz. Bizi artık CEV Kupası tatmin edebilir değerlendirmesini yaptı.
     Çok çalıştıklarını ve her gün üzerine koyarak bu güce ulaştıklarını vurgulayan Vukovic, yetenekli oyuncuların sorumluluklarının bilincinde olduğunu belirtti.
     Vukovic, takım olmanın gereklerini yerine getirdiklerini anlatarak, CEV Kupasını alacak güçte olduklarını savundu. Seyircilere çağrıda bulunan Vukovic, final maçında takımı yalnız bırakmamalarını istedi.
     Halkbank, CEV Kupası final maçında İtalyanın Andreoli Latina takımı ile karşılaşacak. İlk maç, İtalyada oynanacak.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Voleybol: Erkekler CEV Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER