Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -Çiftlikköyde sanat evi hizmete girdi


YALOVA (A.A) - Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi (ÇKM) bünyesinde başlatılan çiçek sabunu kursiyerleri için yaptırılan sanat evi hizmete girdi.
     Yalova Sanayi ve Ticaret Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulunun katkılarıyla başlatılan çiçek sabunu projesi için tahsis edilen sanat dükkanı, Çiftlikköy Belediyesi Kapalı Pazaryerinde açıldı.
     Açılışa katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, eğitmen Meryem Buhariden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
     Kadınlar için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Dağ, Doğru bulduğumuz her projeyi sonuna kadar destekleriz. Hele de işin içinde kadınlar varsa o projenin önemi bizim için bir kez daha artar. Çiçek sabunu projesi her geçen gün yaygınlaşıyor. Yaygınlaştıkça kursa olan ilgi de artıyor. Çiftlikköy bu alanda bir markaya kavuşacak. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.
     Buhari ve kursiyerler, ürettikleri el ürünlerinin satışı için kendilerine tahsis edilen dükkan nedeniyle Dağa teşekkür etti.
    
     -Okul aile birliğinden Dağa ziyaret-
    
     Gaziabdurrahman İlköğretim Okulunun okul aile birliği yöneticileri, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağı ziyaret etti.
     Okul Aile Birliği Başkanı Jale Gül ve yöneticileri kabul eden Dağ, okul hakkında bilgi aldı.
     Geleceğin teminatı çocuklara çok daha iyi şartlar sunulması gerektiğini belirten Dağ, şöyle konuştu:
     Gaziabdurrahman İlköğretim Okulu, artan nüfusla ihtiyaca çok fazla cevap veremez duruma geldi. Sahil mahallesindeki nüfus gitgide artıyor. Bu nedenle eskiyen bina yetersiz. Siteler mahallesindeki okulun hizmete girmesi bu yoğunluğu azaltacaktır. Ancak okulunuzun bence yepyeni ve modern bir binaya ihtiyacı var. Çiftlikköy, eğitimde ileri seviyede bir ilçe. Bu çıtayı daha da arttırmak için yeni ve modern binalara ihtiyaç var. Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için çalışıyoruz. Eğitimcilerimizin de fedakar ve cefakarca çalıştıklarını biliyorum.
     Gül ise okulun eksiklerini giderme noktasında çalışmalar yapacaklarını, düzenleyecekleri etkinliklerle okulun adını duyurup çocukların daha kaliteli bir eğitim almasını sağlayacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Burak Akay
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER