Yamaç paraşütüyle evlenme teklifi

Yamaç paraşütüyle evlenme teklifi -Orduda 450 metre yüksekliğindeki Boztepeden atlayış yapan genç, paraşütüne astığı yazıyla sahilde bulunan kız arkadaşına evlenme teklif etti


ORDU (A.A) - Orduda 450 metre yüksekliğindeki Boztepeden atlayış yapan genç, paraşütüne astığı yazıyla sahilde oturan kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.
     İzmitte yaşayan Erdinç İslam (28), kız arkadaşı Bahar Kaçara (23) evlenme teklifinde bulunmak üzere geldiği Orduda ilginç bir yönteme başvurdu. Kız arkadaşına sürpriz yapmak isteyen İslam, 450 metre yüksekliğindeki Boztepeden atlayış yaptığı paraşütüne, "Baharım benimle evlenir misin" yazılı pankart asarak sahile indi.
     Sahildeki bir çay bahçesinde yakınları ile oturan Bahar Kaçar, İslamın yaptığı sürpriz evlenme teklifi karşısında bir süre şaşkınlığını gizleyemedi. Erdinç İslam daha sonra kız arkadaşının önünde diz çözerek, elinde bulunan yüzükle evlenme teklifini yineledi. Genç kız ise teklife "evet" yanıtı verdi.
     Erdinç İslam, gazetecilere yaptığı açıklamada, söz kesmek için ailesiyle İzmitten Orduya geldiklerini ancak önce kız arkadaşına ilginç bir şekilde evlenme teklifinde bulunduğunu söyledi.
     Bahar Kaçar ise yaşadıklarına filmlerde şahit olduğunu belirterek, "Halen şaşkınım, benim adıma büyük sürpriz oldu" dedi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Yamaç paraşütüyle evlenme teklifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER