Yarın Kurban Bayramı

Yarın Kurban Bayramı -AK Parti Malatya milletvekilleri Öz ve Akın, kutlama mesajı yayımladı


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Cemal Akın, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Öz, mesajında, sevincin, mutluluğun, paylaşmanın, dayanışmanın zirve yaptığı günlerden olan Kurban Bayramının idrak edileceğini belirterek, bayramların büyüklerin dualarının alındığı, minik yüreklerin sevindirildiği günler olduğunu ifade etti.
     Bayramların aile büyüklerinin yanı sıra şehit ailelerini, yetiştirme yurtlarında kalan çocukları, huzur evlerinde kalan büyükleri bir kez daha, daha sıcak ve daha içten bağra basma zamanı olduğunu kaydeden Öz, kurban ibadetinin önemi ve anlamına işaret etti.
     Türkiyedeki terör olayları ve Suriyedeki savaşa da değinen Öz, Maalesef bölgemizde savaş ve terör belası hala devam etmektedir. Özellikle Güneydoğuda süren terör olaylarıyla Kürt sorununu birbirinden ayırmak gerekmektedir. Kürt sorunu AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmalar ve hala devam eden Milli Birlik ve Kardeşlik Projesiyle tamamen çözülmektedir. Terör sorunu da iradeli duruşumuz ve mücadelemizle inşallah bitirilecektir ifadelerini kullandı.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın tensipleriyle büyükşehir haline dönüşecek Malatyanın 2023 hedeflerine doğru adım adım ilerleyeceğini belirten Öz, Türkiyenin 2023 vizyonuna uygun olarak her yönüyle gelişmiş, hayat standardı yükselmiş bir Malatyanın şekilleneceğini belirtti.
     Öz, Bütün bu hedefleri gerçekleştirdiğimiz, müreffeh ve mutlu nice bayramlara hep birlikte erişeceğiz. Bu duygularla bütün hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramını canı gönülden tebrik ediyorum ifadelerine yer verdi.
     Milletvekili Cemal Akın da milleti birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kurban Bayramının, milletin birliğine, beraberliğine ve tüm insanlığın barışına vesile olmasını dileyen Akın, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Bu temenniyle milletimizin bayramını kutlarken, milletimizin ortaya koymuş olduğu birlik, beraberlik, dayanışma ruhu sebebiyle özellikle teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe, dostça bir bayram geçirilmesini temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Yarın Kurban Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER