Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -AK Parti Zonguldak Milletvekili Candan: -Yaşlılara ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevidir


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, yaşlılara ve onların sorunlarına sahip çıkmanın insanlık ve yurttaşlık görevi olduğunu bildirdi.
     Candan, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, yaşlıların ekonomik ve sosyal gelişmenin temel taşı olduğunu belirtti.
     Geçmişin zor şartlarında hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan yeni nesillere yetiştirilmesinde bugünün yaşlıların katkısının yadsınamayacağını ifade eden Candan, şunları kaydetti:
     Yaşlılarımız, aynı zamanda ezelimizle köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Millet olarak aile bağları güçlü bir toplum olduğumuzdan, evlerimizdeki atalarımız baş tacımızdır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve yurttaşlık görevimizdir. Bizler, atalarımıza hizmeti bir görev sayan, onların ihtiyaçlarının karşılanması için gösterilen gayreti, ibadet kabul eden bir geleneğin temsilcileriyiz. Bu güzel geleneğimizi korumalı, çocuklarımızı bu doğrultuda yetiştirmeliyiz.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER