Yeni eğitim

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması -Gümüşhane Belediye Başkanı Canlı: Milli eğitimin hedefine ulaşması için önceliğimiz mutlaka aynı hedefe yönelen, milli birlik ve sevgiyle hareket eden bireyler yetiştirmektir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, milli eğitimin hedefine ulaşması için önceliğin mutlaka aynı hedefe yönelen, milli birlik ve sevgiyle hareket eden bireyler yetiştir olduğunu belirtti.
     Canlı, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda, yeni eğitim-öğretim yılının öğrenciler ve öğretmenler başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.
     Yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanını çocuklarla birlikte yaşadıklarını ifade eden Canlı, şunları kaydetti:
     İnsanlara yaşam boyu gerekli olacak bilgi ve becerilerin temeli olan eğitim, her zaman bilimsel, sosyal ve kültürel gelişmelerin hazırlayıcısı olmuştur. Çocuklarımız yarınlarımızdır. Yarınlarımızı çağdaş eğitim süreciyle hazırlamak ise bizlerin, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin gayretleri ile olacaktır. Milli eğitimin hedefine ulaşması için önceliğimiz mutlaka aynı hedefe yönelen, milli birlik ve sevgiyle hareket eden bireyler yetiştirmektir. Bu vesile ile çocuklarımızın eğitimine hayatlarını adayan öğretmenlerimize, geleceğimizin güvencesi ve teminatı olan çocuklarımıza ve onların değerli ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, yeni eğitim öğretim yılının tüm toplumumuz için hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER