Yükseköğretime Geçiş Sınavı

Yükseköğretime Geçiş Sınavı -YGSde kendisini geçecek öğrencilere bilgisayar hediye edeceği sözünü veren Hamamözü Kaymakamı Güntepe, bu sözünü sınav sonrasında da yineledi -Güntepe: İnşallah sınava giren 31 öğrencimizin tamamı


AMASYA (A.A) - Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) kendisini geçecek öğrencilere bilgisayar hediye edeceği sözünü veren Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, bu sözünü sınav sonrasında da yineledi.
     Merzifon Gazi Ortaokulunda YGSye giren Kaymakam Güntepe, sınav sonrası AA muhabirine açıklamalarda, Çocuklarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmek için buradayız. İnşallah sınava giren 31 öğrencimizin tamamı beni geçer ve hepsine bilgisayar alırız dedi.
     Sınava cep kitapçığı ile hazırlandığını ifade eden Kaymakam Kadir Güntepe, şunları kaydetti:
     Ders çalışmak iş güç arasında çok fazla fırsat bulamadım. Ama mevcut zamanı değerlendirdiğimi düşünüyorum. Boş zamanlarımda cep kitaplarından çalıştım, çıkmış soruları gözden geçirdim.Çocuklarımızla farklı okullarda sınava girdik. Onlarla sınav öncesi konuştum, onlar da heyecanlıydı. Bu vadimizin çocuklarımızı heyecanlandırdığını düşünüyorum. İnşallah sınava giren 31 öğrencimizin tamamı beni geçer ve hepsine bilgisayar alırız.
     Güntepe, sınavın klasik bir ÖSS sınavı olduğunu ifade ederek, Sınav çok kolay değildi, çok zor da değildi. Çalışan bir insanın çok rahat yapabileceği bir sınav olduğunu düşünüyorum. Aradan geçen zaman içinde eski hızımızı kaybettik. Dolayısıyla soruları çok hızlı çözemedim. Sözel kısımda oyalandım. Bu nedenle matematiğe çok fazla zaman ayıramadım. Matematiği biraz yapan beni geçer ve bilgisayarı almaya hak kazanır diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Demirci - Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Yükseköğretime Geçiş Sınavı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER