"Yeri gelecek şehit olacağız"

Şehit Özel harekat polis memuru Ömer Güney'in 'Yeri gelecek şehit olacağız, hiçbiri sizin siyasi oyunlarınız ve emelleriniz için değil biline!' ifadelerinin yer aldığı paylaşımı dikkat çekiyor.



Şırnak’ta terör örgütü PKK ile mücadele sırasında şehit olan Sivasözel harekat polis memuru Ömer Güney'in (25) sosyal medya hesabına taziye mesajları yağıyor. Güney’in, 'Yeri gelecek şehit olacağız, hiçbiri sizin siyasi oyunlarınız ve emelleriniz için değil biline!' ifadelerinin yer aldığı paylaşımı dikkat çekiyor.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde devam eden terör operasyonları sırasında yaralanan özel harekat polis memuru Ömer Güney, kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Güney’in şehadet haberi ise Sivas'ta Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan babası Sami, annesi Sevil Güney ile yakınlarına görevliler tarafından ulaştırıldı. 



Şehadet haberinin ardından, Ömer Güney’in kendisine ait sosyal medya hesabı da taziye mesajlarıyla doldu. Ölümünden 1 gün önce de Güney, bir arkadaşının şehitler için yayınladığı taziye mesajını Facebook hesabından paylaştığı görüldü. Silahlı polislerin fotoğrafıyla paylaşılan mesajda 'Yeri gelecek zorlanacağız, yeri gelecek canımız yanacak, yeni gardaşlarımız şehit olacak, yeri gelecek şehit olacağız.. Hiçbiri sizin siyasi oyunlarınız ve emelleriniz için değil biline! Vatan için, bayrak için, Kur’an için, Nizam-ı Alem için, İ’la-yı Kelimatullah davası için! Turan için, Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin' ifadeleri yer aldı. Mesajın altına bazı ziyaretçiler 'Şehidimizin içine doğmuş. Ailesine Allah sabır versin, mekanı cennet olsun.' notunu düştü. 



Güney ailesinin 2 çocuğundan büyüğü olan şehit Ömer Güney’in bekar olduğu, İstanbul’dan sonra 21 Ekim 2015’te Şırnak’a atandığı ve Aralık ayının ortasında ise geçici görevle Cizre’ye gönderildiği öğrenildi. Güney'in naaşı, bugün ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.




CİHAN
<< Önceki Haber "Yeri gelecek şehit olacağız" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER