Yeşilyurt Yeşilbağlar Camii cemaatinden Başkan Karalar'a teşekkür


Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan Yeşilbağlar Camii'nin çatı katına yaptırdığı sundurma ve bir kısım bakım onarım çalışmalarının yanında camiye düzenli temizlik hizmeti verilmesi nedeniyle cami cemaati Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür ziyaretine geldi.

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Günay Şahin, Yeşilbağlar Camii Koruma Derneği Başkanı Cumali Özcan, İmam Ali Sertdemir ile mahalle sakinleri Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Şahin ile Cami Koruma Dernek Başkanı Özcan, Yeşilbağlar Camii'nin bakım ve onarımına verdiği destek ile camiinin temizlik hizmetinin düzenli yapılması nedeniyle Belediye Başkanı Karalar'a bir buket çiçek verip teşekkür etti.

Başkan Zeydan Karalar, göreve başladıkları ilk günden bu yana ilçedeki ibadethanelerin temizliği ve bakımına özel bir önem verdiklerini belirterek, "İbadethane ayrımı yapmaksızın halkımızın daha sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için çalışıyoruz. Bu hizmetimize teşekküre gelmeniz ne kadar isabetli bir çalışma yaptığımızın da göstergesi olmuştur." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Yeşilyurt Yeşilbağlar Camii cemaatinden Başkan Karalar'a... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER