Yıldırım, 15 Milyon Euro'yu reddetti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 23 2015
Paylaş
X Post
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Moussa Sow için yapılan 15 milyon Euro'luk teklifi reddetti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Al Ain kulübünün Moussa Sow için yaptığı 15 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Yıldırım, ''Kontratında 17 milyon Euro'luk çıkış maddesi var, bu parayı veren Sow'u alır'' dedi.
Kadrosunda Robin van Persie, Fernandao, Nani, Volkan Şen ve Diego gibi ofansif silahları bulunan ve Valencia'nın yıldızı Sofien Feghouli'yi transfer etmek üzere olan Fenerbahçe'de, Moussa Sow'la yollar her en ayrılabilir. Sezon öncesinde yaşanan yaprak dökümünde takımda kalmasına karşın aldığı 1.4 milyon Euro'luk ücretten memnun olmayan Sow, yöneticilere sözleşmesinde iyileştirme yapılmasını istedi, ancak bu yönetim kanadında kabul görmedi. "Değeri belli, indirim olmaz"
Yaşanan bu gelişmeler sonrası ayrılığı kafasına koyan Sow'a, Katar kulübü Al Ain ciddi şekilde talip oldu. Senegalli golcü için kesenin ağzını açan Al Ain'li yöneticiler, 15 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Ancak başkan Aziz Yıldırım, gelen bu astronomik teklifi elinin tersiyle iterek, ''Sow'un değeri 17 milyon Euro. Bir kuruş aşağısına satmayı düşünmüyorum'' dedi.
Fanatik
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AYM de onayladı: Ali Türkşen artık tescilli işkenceci2.Ramazan ayının ekran klasiği İftar Zamanı, izleyiciyle buluşuyor3.Polonya Başbakanından flaş çıkış: İran’ı hemen terkedin, saatler sonra bu mümkün olmayabilir4.Suçlama: Ayaklanmaya liderlik, diktatörlük ve uzun süreli iktidar hırsı!5.İddia: ABD ordusu İran’a saldırmaya hazır, Trump’ın kararı bekleniyor

SAFVET SENİH

ORHAN KESKİN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

AYM de onayladı: Ali Türkşen artık tescilli işkenc...

Ramazan ayının ekran klasiği İftar Zamanı, izleyic...

Polonya Başbakanından flaş çıkış: İran’ı hemen te...

Suçlama: Ayaklanmaya liderlik, diktatörlük ve uzun...

İddia: ABD ordusu İran’a saldırmaya hazır, Trump’ı...







