Yıldırım, 15 Milyon Euro'yu reddetti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Moussa Sow için yapılan 15 milyon Euro'luk teklifi reddetti.

Yıldırım, 15 Milyon Euro'yu reddetti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Al Ain kulübünün Moussa Sow için yaptığı 15 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Yıldırım, ''Kontratında 17 milyon Euro'luk çıkış maddesi var, bu parayı veren Sow'u alır'' dedi.

Kadrosunda Robin van Persie, Fernandao, Nani, Volkan Şen ve Diego gibi ofansif silahları bulunan ve Valencia'nın yıldızı Sofien Feghouli'yi transfer etmek üzere olan Fenerbahçe'de, Moussa Sow'la yollar her en ayrılabilir. Sezon öncesinde yaşanan yaprak dökümünde takımda kalmasına karşın aldığı 1.4 milyon Euro'luk ücretten memnun olmayan Sow, yöneticilere sözleşmesinde iyileştirme yapılmasını istedi, ancak bu yönetim kanadında kabul görmedi. "Değeri belli, indirim olmaz" 

Yaşanan bu gelişmeler sonrası ayrılığı kafasına koyan Sow'a, Katar kulübü Al Ain ciddi şekilde talip oldu. Senegalli golcü için kesenin ağzını açan Al Ain'li yöneticiler, 15 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Ancak başkan Aziz Yıldırım, gelen bu astronomik teklifi elinin tersiyle iterek, ''Sow'un değeri 17 milyon Euro. Bir kuruş aşağısına satmayı düşünmüyorum'' dedi. 

Fanatik
<< Önceki Haber Yıldırım, 15 Milyon Euro'yu reddetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER