Yıldırım: Ergenekon Balyoz sapına kadar vardı

Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün gruplar halinde AK Parti milletvekilleriyle görüştü. Yıldırım görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kumpas' ve 'kandırıldık' dediği davalarla ilgili 'Ergenekon Balyoz sapına kadar vardı' ifadesini kullandı.

samanyoluhaber.com


Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün gruplar halinde AK Parti milletvekilleriyle görüştü. 

ACIMASIZ OLACAĞIZ, MAĞDURİYETLER ABARTILIYOR

AKP'de Cemaatçi olmadığını savunan Yıldırım 15 Temmuz sonrası başlayan cadı avıyla ilgili skandal ifadeler kullandı. Başbakan Yıldırım, 'Bunu yaparken de elbette bazı yanlışlar olacak ama fetömatik diye bir alet de yok. Bu konuda da acımasız olacağız. Burada düşülecek bir zaaf mücadeleye zarar verir. Mağduriyetler de gereğinden fazla abartılıyor. dedi.

AKP'nin geçmişte Cemaat'le ittifak yaptığını söyleyen Binali Yıldırım Ergenekon ve Balyoz'la ilgili çok ciddi bir itiraflarda bulundu. Ergenekon ve Balyoz'un sadece dijital verilerden ibaret olmadığını ima eden Yıldırım Cemaatçi olduğunu iddia ettiği askerlerin Ergenekon ve Balyozcuları son ana kadar izlediğini söyledi: 

Cemaat denen örgüt o kadar sinsi çalışmış ki, adam son ana kadar yanında durmuş, son anda ‘Komutanım ellerini uzat’ demiş, takmış kelepçeyi. Balyoz, Ergenekon da sapına kadar vardı.


<< Önceki Haber Yıldırım: Ergenekon Balyoz sapına kadar vardı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER