Yıldırım'dan Alex'e sert cevap

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün internet sitesinden, önceki gün Brezilya basınına açıklamaları yer alan eski futbolcuları Alex de Souza'ya cevap verdi.

Yıldırım'dan Alex'e sert cevap

 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcusu Alex de Souza'nın kendisi hakkında Brezilya basınına yaptığı açıklamalara sert bir şekilde cevap verdi. 

Yıldırım'ın, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklaması şöyle:

"Dün tarihli yazılı basında futbolcu Alex De Souza'nın Brezilya basını kaynaklı ifadelerini içeren haberler yer almıştır. Takımımız için son derece önemli olan Ajax maçı nedeniyle bu haberlere ilişkin açıklamayı bugün yapmayı uygun görmüş bulunmaktayım. Bahsi geçen futbolcu, 4 Mart 2008 tarihinde deplasmanda oynadığımız Sevilla karşılaşmasının devre arasında soyunma odasına inip futbolculara turu geçmeleri halinde 1 milyon değil, 1.5 milyon dolar prim vereceğimi söylediğimi iddia etmiş ve sonrasında hayal ürünü olan bazı diyaloglardan bahsetmiştir. Bu haberlerin hepsi yalandır. Sevilla ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmanın devre arasında soyunma odasına inmedim. 

Kaldı ki bu konuyla ilgili, ekte de göreceğiniz üzere, daha önce dönemin teknik direktörü Zico'nun bir beyanatına karşı 1 Haziran 2015 tarihinde bir açıklama yapmıştım. 
<< Önceki Haber Yıldırım'dan Alex'e sert cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER