Yıldırım'dan Van Persie'ye destek

Robin van Persie ile Pereira arasında yaşanan gerilime el koyan Başkan Aziz Yıldırım, Portekizli çalıştırıcıyı uyardı, Hollandalı yıldıza ise destek çıktı.

Yıldırım'dan Van Persie'ye destek

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Başkan Yıldırım önce Vitor Pereira ile odasında özel bir görüşme yaptı. 

Portekizli teknik adama önemli uyarılarda bulunan Fenerbahçe Başkanı, “Huzursuzluğun olduğu yerde başarı gelmez. Sadece şampiyonluğa odaklan. Yıldızlardan oluşan takımı sana teslim ettik. İki maçtır iyi oynuyoruz, böyle oynarsak zaten şampiyon oluruz. Basın önünde takım içi konuları konuşma. Artık sorun istemiyorum” dedi.

“BU TAKIMIN YILDIZISIN”

İkinci görüşmesini yedek kaldığı için mutsuz olan Van Persie ile yapan Aziz Yıldırım, Hollandalı yıldızı motive etti ve moral verdi. 

Küskün golcüden moralini bozmadan çalışmasını isteyen başkan, “Sen bu takımın yıldızısın. Seni Fenerbahçe’ye büyük başarılar kazandırman için transfer ettik. Ben sana inanıyorum, oynama isteğini de anlıyorum. Bu sıkıntıyı hep birlikte aşacağız. Sen atacağın gollerle Fenerbahçe’yi şampiyon yapacaksın” diyerek moral verdi.


Kaynak: Sözcü
<< Önceki Haber Yıldırım'dan Van Persie'ye destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER