Yıldız futbolcu Beşiktaş'tan ayrıldığına bin pişman

Beşiktaş'a geldiğinde Avrupa'nın en çok ses getiren transferlerinden biri olan oyuncu, takımdan ayrıldığına pişman oldu.

Yıldız futbolcu Beşiktaş'tan ayrıldığına bin pişman

Beşiktaş'a geldiğinde Avrupa'nın en çok ses getiren transferlerinden biri olan Hugo Almeida, siyah - beyazlı kulüple sözleşmesini uzatmadığı için hala büyük pişmanlık duyduğu ortaya çıktı.

Rusya'nın, Krasnodar takımında oynayan ve sezon sonu başka bir takıma gidecek olan Portekizli oyuncunun, Galatasaray Yönetimi'ne güvendiği için Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamadığı ortaya çıktı. 
 
Dünya Kupası'na gittiği için hem Beşiktaş'ın hem de Galatasaray'ın tekliflerini turnuva sonrasına bırakan, Almeida'nın, tam Galasaray ile sözleşme imzalamak üzereyken Prandelli tarafından veto edildiği bildirildi. 

Prandelli'nin menajerlerinin Pandev'i önermesi nedeniyle transferin son gününde boşta kalarak mecburen İtalya'nın Cesena takımına giden oradan ise Krasnodar'a geçen Almeida'nın, yakın çevresine "Beşiktaş beni çağırsa koşa koşa giderim. Futbol hayatımdaki en büyük pişmanlığım İstanbul'dan ayrılmam olmuştur" diye konuştuğu ortaya çıktı.

Kaynak: Skorer
<< Önceki Haber Yıldız futbolcu Beşiktaş'tan ayrıldığına bin pişman Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER