Yılın hekimi seçilen doktorlar ödüllerini aldı

Yılın hekimi seçilen doktorlar ödüllerini aldı

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen "Yılın Hekimi" uygulamasında Kayseri'de yılın hekimi seçilen doktorlara Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu adına ödüllerini verildi.

Kayseri Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen törene, Vali Orhan Düzgün, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yunus Karadağ, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, ile 'Yılın Hekimi' seçilen ve 'Teşekkür Belgesi' almayı hak eden başarılı doktorlar ve aileleri katıldı.

Kamu hizmetleri içerisinde sağlık hizmetlerinin önemine değinen Vali Düzgün, son yıllarda sağlık hizmetlerinin sunumu ve kalitesi noktasında önemli gelişmeler kaydedildiğini söyledi.

Vali Düzgün daha sonra Kayseri'den 'Yılın Hekimi' seçilen doktorlar Doç. Dr. Tamer Ertan, Dr. Fatma Gündoğan ve Dr. Burhan Akın ile 'Teşekkür Belgesi' almaya hak kazanan doktorlar Tevfik Haktanır, İlhami Çelik, Ömer Topuz, Canan Kılıç, Ersin Kasım Ulusoy, Kerim Kaymakçı, Mehmet Dur, Şerife Toker, Mustafa Durna ve Faruk Tanrıverdi'ye ödüllerini verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yılın hekimi seçilen doktorlar ödüllerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER