Yıllar sonra bile 'Alex' dedi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 1 2016
Gaziantepsporlu futbolcu Hürriyet Gücer, Fenerbahçe mücadelesine iyi başladıklarını ama mağlup olduklarını dile getirdi. Hürriyet, kendisine yöneltilen Alex'in mi yoksa Robin Van Persie mi daha zor?sorusuna 'Yabancı oyuncu olarak en iyi yabancı Alex'in olduğunu düşünüyorum' şeklinde cevap verdi.
Gaziantepspor'un başında bir teknik direktör olmadığına dikkat çeken Hürriyet Gücer, ''Aslında kendi çabamızla geldik. Bir puan alsaydık ekstra olacaktı. Bizim için hayati bir duruma geldi. Gaziantepspor'u en kısa sürede üst sıralara taşımayı istiyoruz. Alttaki takımlar kazandığı sürece kötü durum oluşuyor. Fenerbahçe ile oynamamız dezavantajdı, şampiyonluk yarışı veriyor. Gelecek hafta hayati bir maça çıkacağız, kazanmamız lazım dedi.
Sarı-lacivertli ekiple yıllardır karşılaştığını hatırlatan Hürriyet Gücer, kendisine yöneltilen sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Alex'in mi yoksa Robin Van Persie ile Nani ikilisinin mi kendisini zorladığı sorusuna Yabancı oyuncu olarak en iyi yabancı Alex'in olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe bize karşı takım halinde çok iyi oynadı. Etkili isimleri vardı diye yanıt verdi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları2.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar3.ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







