Yıllar sonra bile 'Alex' dedi

Gaziantepsporlu futbolcu Hürriyet Gücer, Fenerbahçe mücadelesine iyi başladıklarını ama mağlup olduklarını dile getirdi. Hürriyet, kendisine yöneltilen Alex'in mi yoksa Robin Van Persie mi daha zor?sorusuna 'Yabancı oyuncu olarak en iyi yabancı Alex'in olduğunu düşünüyorum' şeklinde cevap verdi.

Hürriyet yıllar sonra bile 'Alex' dedi

Gaziantepspor'un başında bir teknik direktör olmadığına dikkat çeken Hürriyet Gücer, ''Aslında kendi çabamızla geldik. Bir puan alsaydık ekstra olacaktı. Bizim için hayati bir duruma geldi. Gaziantepspor'u en kısa sürede üst sıralara taşımayı istiyoruz. Alttaki takımlar kazandığı sürece kötü durum oluşuyor. Fenerbahçe ile oynamamız dezavantajdı, şampiyonluk yarışı veriyor. Gelecek hafta hayati bir maça çıkacağız, kazanmamız lazım dedi.

Sarı-lacivertli ekiple yıllardır karşılaştığını hatırlatan Hürriyet Gücer, kendisine yöneltilen sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Alex'in mi yoksa Robin Van Persie ile Nani ikilisinin mi kendisini zorladığı sorusuna Yabancı oyuncu olarak en iyi yabancı Alex'in olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe bize karşı takım halinde çok iyi oynadı. Etkili isimleri vardı diye yanıt verdi.

<< Önceki Haber Yıllar sonra bile 'Alex' dedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER