Yıllar sonra bile 'Alex' dedi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 1 2016
Paylaş
X Post
Gaziantepsporlu futbolcu Hürriyet Gücer, Fenerbahçe mücadelesine iyi başladıklarını ama mağlup olduklarını dile getirdi. Hürriyet, kendisine yöneltilen Alex'in mi yoksa Robin Van Persie mi daha zor?sorusuna 'Yabancı oyuncu olarak en iyi yabancı Alex'in olduğunu düşünüyorum' şeklinde cevap verdi.
Gaziantepspor'un başında bir teknik direktör olmadığına dikkat çeken Hürriyet Gücer, ''Aslında kendi çabamızla geldik. Bir puan alsaydık ekstra olacaktı. Bizim için hayati bir duruma geldi. Gaziantepspor'u en kısa sürede üst sıralara taşımayı istiyoruz. Alttaki takımlar kazandığı sürece kötü durum oluşuyor. Fenerbahçe ile oynamamız dezavantajdı, şampiyonluk yarışı veriyor. Gelecek hafta hayati bir maça çıkacağız, kazanmamız lazım dedi.
Sarı-lacivertli ekiple yıllardır karşılaştığını hatırlatan Hürriyet Gücer, kendisine yöneltilen sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Alex'in mi yoksa Robin Van Persie ile Nani ikilisinin mi kendisini zorladığı sorusuna Yabancı oyuncu olarak en iyi yabancı Alex'in olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe bize karşı takım halinde çok iyi oynadı. Etkili isimleri vardı diye yanıt verdi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD'nin Rus Petrolüne Muafiyeti Bitti; Demokrat Senatörler Tepkili2.CHP Kahramanmaraş'a heyet gönderdi3.Türkiye Psikiyatri Derneği'nden 'gizli tehditlerin varlığı' uyarısı geldi!4.Trump'tan piyasalara can suyu olacak açıklama: ”Savaş bitmeye çok yakın”5.İran'dan 'Kızıldeniz'i de kapatırız' tehditi geldi!
6.Şok tespit: Emekliye bin lira ikramiye veremeyenlerin 3 ayda ödediği faizle herkese 10 bin lira verilebilirdi!7.Kahramanmaraş'ta bilanço ağırlaşıyor! 8'i çocuk 9 can kaybı, 6'sı ağır 13 yaralı!8.Avrupa Turnesi sürüyor: “Ümit Nağmeleri Mefkûre Yolcuları” Köln’de sahne aldı9.Eğer bir dağın tepesine indirilseydi...10.Gülistan Doku olayının tanığı: Öldürülürken arabadaydım

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












