Yılmaz Erdoğan Muğla'da film çekecek

Yılmaz Erdoğan Muğla'da film çekecek

Yönetmen, senarist ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, Muğla Valisi Amir Çiçek'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Erdoğan, Köyceğiz ilçesinde yakın zamanda çekimine başlayacağı, yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı "Yeşil Elmalar" filmi hakkında bilgi verdi. Sanatçıya, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale eşlik etti.

Muğla'nın, sahip olduğu doğa, tarih ve kültür değerleriyle muhteşem bir coğrafya olduğunu dile getiren Vali Çiçek, sanatçı Erdoğan'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Turizmle ön plana çıkan Muğla'nın her ilçesinin farklı güzelliklere evsahipliği yaptığına değinen Çiçek, son zamanlarda yörede çekilen ve devam edilenlerle birlikte Muğla'nın doğal bir film platosuna dönüştüğüne dikkat çekti. Muğla'nın ekonomisinin can damarı olan turizmin 12 aya yayılması konusunda filmlerin tanıtıma çok önemli katkı sağladığını sözlerine ekleyen Vali Çiçek, Erdoğan'a başarılar diledi. Sinema filmlerinin sosyal ve ekonomik yönüyle Muğla için vazgeçilmez bir unsur olduğuna değinerek, "Türkan Şoray ve Yüksel Aksu gibi önemli sinemacılarımız, yaz döneminde Muğlamız'ın farklı yörelerinde film çektiler. Bu çalışmalar bizi çok heyecanlandırdı. Muğla ve yöresinin tanıtımı ve bilinirliğinin artması açısından bu çalışmaların çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Ben bu çalışmaları destekliyorum ve bu çalışmaları yapanlara teşekkür ediyorum. Biz valilik, kaymakamlık ve belediye başkanlarımız ile üzerimize düşeni yapmaya hazırız." dedi.

Filmin kendi hayatından izler taşıdığını söyleyen Yılmaz Erdoğan da Muğla'yı ve yöresini çok sevdiğini dile getirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Yılmaz Erdoğan Muğla'da film çekecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER