Yılmaz Vural: İlhan Cavcav, konunun kapanması için 100 bin TL teklif etti


Gençlerbirliği'ndeki teknik direktörlük görevine 6 gün sonunda Kulüp Başkanı İlhan Cavcav tarafından son verilen Yılmaz Vural, Cavcav'ın kendisine konunun kapanması için 100 bin TL teklif ettiğini söyledi.

Kendisi ve ekibine haksızlık yapıldığını belirten Yılmaz Vural, siyasetçilerden spor adamlarına kadar birçok kesime sitemde bulundu. Gençlerbirliği'nin genç takım kaptanı milli futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık'a da eleştirilerde bulunan Vural, bu futbolcu hakkında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le de konuştuğunu dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam, Gençlerbirliği takımından gönderilişinin sadece Türkiye'de değil dünya basınında da yer aldığını belirterek, "İlhan Cavcav beni aradı.'Çok sıkıntıdayız sana ihtiyacımız var. Bütün ekibini al gel. Eskişehirspor maçı bizim için çok önemli gel hemen başla'" dedi.

Teklifi kabul etmesinin ardından takımın başına geçtiğini ve çalışmalara başladığını anlatan Yılmaz Vural, Eskişehirspor karşısında üstün bir oyun sergilemelerine rağmen kaybettiklerini belirtti.

Maçın ardından İlhan Cavcav'ın kendisinden rapor istediğini kendisinin ise 4 günlük antrenörün vereceği raporun doğru olmayacağını belirttiğini kaydeden Vural, "'Yılmaz, Allah aşkına rapor ver.' dedi. Ben de müsaade et maç oynadıktan sonra fikrimi söyleyeyim' dedim. Bu takımda verim alamayacağımız 13 tane oyuncu var. Başkan da 'Bu oyuncuların 12 tanesini kendisi saydı. 'Çoğu genç, bunları Hacettepe'ye verelim' dedi. 'Yabancı oyunculardan da yollarımızı ayırabildiğimizi ayıralım' dedim." ifadelerini kullandı.

'18 OYUNCU SENİ İSTEMİYOR'

Cavcav'ın Gençlerbirliği'nden 18 oyuncunun kendisini istemediğini söylediğini aktaran Yılmaz Vural, "Diş doktorunda koltuktaydım. Telefonum çaldı, İlhan Bey'i aramam söylendi. Ben de aradım, 'Yılmaz, canım arkadaşım kardeşim, seninle ilgili bir karar aldık. Buraya gelmene gerek yok. İşine son verdik' dedi. 'Neden' diye sordum oda 'Tam 18 oyuncu seni istemiyor' dedi. 'Ben daha kulübe yeni geldim çoğunun ismini bile söyleyemiyorum. Oyuncular hangi nedenle beni istemediğini sordum. İlhan abi senin tarzın değişti eskiden sen hocaları gönderirdin şimdi oyuncular hoca gönderiyor' dedim." şeklinde konuştu.

Cavcav'ın kendisine verildiği iddia edilen raporla ilgili sıkıntılar olduğunu dile getirdiğini anlatan Yılmaz Vural, "'Ben şimdi karar aldım artık dönemem' dedi. 'Yardımcı hocaların ilk maaşını vereceğim, sana da birkaç kuruş veririm dediğinde cinnet getirdim. Çingene miyiz biz? Olmaz böyle şey' dedim." diye konuştu.

AHMET ÇALIK'LA KONUŞMASI

Oyuncuların kendisini istememesiyle ilgili takım kaptanı Ahmet Çalık'la konuştuğunu da dile getiren Yılmaz Vural, "Ahmet Çalık'ı aradım. 'Biz sizin taktiklerinizi anlamadık. Küme düşebilecek takımız. Çok ofansif oynatıyorsunuz. Bir de yabancılar ayın 4'ünde gelmek istiyor. Rahatsızlar.' dedi. Sen daha 21 yaşındasın, antrenörlüğü senden mi öğreneceğim?' dedim." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Yılmaz Vural: İlhan Cavcav, konunun kapanması için 100... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER