Yine konuşamadı

Son günlerde susturma çabaları, sansürler ve ‘konuşturulmama’, eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yakasını bırakmıyor. ‘100. yılında Milli Türk Talebe Birliği ve Gençlik Sempozyumu’nda oturum başkanı olması beklenen Arınç’ın 1. oturum atlanarak, ikinci oturumdan başlandı.

Bülent Arınç'tan Erdoğan'a Ergenekon göndermesi

Video: Arşiv

Ankara İlci Otelde düzenlenen sempozyumun sabah saat 10.00’da başlayacağı duyuruldu ancak öğleden sonra saat 14.30’a kaydırıldı.

Öğleden sonra başlayan sempozyuma Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay katıldı.

Ancak Arınç burada da sansüre maruz kaldı.

Daha önce birçok üniversitede konuşacağı etkinlikler iptal edilen Bülent Arınç’ın bugün katıldığı “100. yılında Milli Türk Talebe Birliği ve Gençlik Sempozyumu’nda” birinci oturumun başkanlığını yapması bekleniyordu.

Sabah saat 10.00’da başlayacağı duyurulan sempozyum öğleden sonraya alındı.

Ancak TBMM’de görüşülen ‘dokunulmazlık’ görüşmeleri nedeniyle Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın geç gelmesi nedeniyle program bir saat geç başladı.

Böylece Arınç’ın başkanlığını yapacağı oturum atlandı. Bülent Arınç, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın açılış konuşmasını dinledikten sonra verilen aranın ardından salondan ayrıldı.

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER