Yine tahliye yok!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 8 2019
Yargıtay, 26'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği müebbet hapis cezası kararını bozmuştu. Yargıtay kararına göre yeniden görülen davada Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı, Yakup Şimşek ve Tuğrul Özşengül hakkında tahliye kararı çıkmadı.
İstanbul 26'ncı Ağır Ceza Mahkemesi, "subliminal darbe çağrışımı" davasında yargılanan Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Tuğrul Yakup Şimşek, Fevzi Yazıcı ve Tuğrul Özşengül'ün tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
YARGITAY MÜEBBET HAPİS KARARINI BOZMUŞTU
Daha önce tahliye edilen Mehmet Altan'ın da yargılandığı davada Yargıtay ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarını bozmuş ve davanın terör örgütü üyeliğinden yeniden görülmesine karar vermişti.
Bugün yapılan duruşmada savcı tutuklu gazetecilerin tutukluluk halinin devamı yönünde mütalaada bulundu.
Mahkeme heyeti beş gazeteceyi yine tahliye etmedi. Duruşma 4 Kasım'da yapılacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir kaçırarak kaybetme girişimi daha: Ankara’nın isteğiyle Mozambik'te gözaltında yeri bilinmiyor2.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında3.Türkiye, Çin'e vizeyi kaldırdı!4.Yurtdışı çıkış harcında yeni düzenleme5.Sadettin Saran karar verdi Fenerbahçe seçime gidiyor

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







