Yoksulluktan Cimer'de böbreğini satışa çıkardı: 'Böbreğimi satmak istiyorum, arz ederim'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Temmuz 29 2024
Şanlıurfa'da yaşayan yüzde 40 engelli M.T. CİMER'e bir mesaj göndererek, borçlarını ödemek için böbreklerini satmak istediğini yazdı.
Giderek derinleşen ekonomik kriz en çok yurttaşı etkiliyor. Bunun son örneği de Şanlıurfa’da yaşandı.
Borçlarını ödemek için birçok yolu denediğini söyleyen ancak herhangi bir çözüm yolu bulamayan yüzde 40 engelli M.T. (31) Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) bir yazı yazarak böbreklerini satışa çıkarmak istediğini söyledi.

Borçlarını ödemek için birçok yolu denediğini söyleyen ancak herhangi bir çözüm yolu bulamayan yüzde 40 engelli M.T. (31) Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) bir yazı yazarak böbreklerini satışa çıkarmak istediğini söyledi.
Cumhuriyet'in haberine göre M.T'nin bankaya ve esnafa olan borcu 100 bin liraya ulaştı. M.T, “Borçlarımı ödeyemediğimden dolayı intihar etmeyi denedim ama cesaret edemedim. Bunun üzerine CİMER’e yazı yazdım ve borçlarıma karşılık olarak böbreğimi satışa sundum” dedi. Yetkililerle defalarca görüşmeye çalıştığını ancak Şanlıurfa Valiliği’nden içeriye alınadığını iddia eden M.T. “Beni Valiliğin çevirimiçi ‘Açık Kapı’ uygulamasına yönlendirdiler. Onlarla görüştüm fakat bana ‘Vali iş bulma konuları hakkında kimseyle görüşmüyor.’ dendi” diye konuştu.
Şanlıurfa Valiliği'nin sosyal medya hesabından bir iş insanının Vali’yi ziyaret etmesine yönelik paylaşıma da değinen M.T. “Bizim gibi yoksul ve yoksullaştırılmış insanlarla görüşmeyi tercih etmiyor” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...9.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi10.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







