Yönetimi rahatsız etmeye başladı

Portekizli teknik adamın, kayıp yaşanan her maçtan sonra sorumluluk almayıp, “Çok iyi oynadık”, “Beşiktaş da yenilecek” tarzı açıklamalar yapması yöneticileri kızdırdı. Vitor Pereira’nın ayrıca Diego’nun sakatlığını kendisinden sakladığını söylemesi, sürekli oyuncuları hakkında olumsuz demeçler vermesi de yönetimi son derece rahatsız etti.

Pereira'yı korkutan şey

Torku Konyaspor yenilgisinin faturası beklendiği gibi Vitor Pereira’ya kesildi. Ancak yönetimi kızdıran şey sadece Portekizli’nin taktik anlayışı, oyuncu seçimleri değil. Fanatik'ten Yusuf Dursun'un haberine göre 47 yaşındaki çalıştırıcının maç sonu verdiği demeçler, yöneticileri iyice kızdırdı.

Vitor Pereira, karşılaşmanın en iyisi olan Volkan Şen’i oyundan çıkarmasıyla ilgili olarak yayıncı kuruluşa, “Yorgundu, yürüyecek hali yoktu” derken, basın toplantısında, “Sakat olduğu için kenara aldım” dedi.

Öz eleştiri yapmıyor

Diego Ribas için ise, “Sakatlığını bizden saklıyor” ifadelerini kullanıp bir anda öğrencisini hedef tahtasına oturttu. Ayrıca bu sözleriyle, sağlık ekibiyle arasında iletişim sıkıntısı olduğunu da açık açık ortaya koydu. 47 yaşındaki çalıştırıcı kayıp yaşanan her maçın ardından, “Çok iyi oynadık. Ligin en iyisi biziz. Beşiktaş da kaybedecek” tarzı ifadelerle soruları geçiştirip, öz eleştiri yapmaktan kaçınıyor. Vitor Pereira’nın bu demeçleri, sonunda yönetimi çileden çıkardı.

Sürekli gergin

Geldiği günden bu yana oyuncularıyla sağlıklı bir iletişim kuramayan, öğrencileri hakkında sürekli olumsuz demeçler veren, saha kenarında sinirli ve gergin haliyle dikkat çekip sık sık tribüne gönderilme cezası alan Vitor Pereira kredisini tüketme noktasına geldi. Yönetim, Galatasaray maçının ardından Pereira ile ilgili bir değerlendirme yapacak. Portekizli’nin sezon sonunda gönderilmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Fanatik
<< Önceki Haber Yönetimi rahatsız etmeye başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER