Yozgat'ta trafik kazası: 5 yaralı


Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza Ankara-Sivas karayolu Doğankent kasabası yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yozgat istikametinden Sivas istikametine gitmekte olan Ercan B. idaresindeki 42 BE 800 plakalı otomobil, Doğankent beldesi yakınlarına geldiğinde, aynı istikamete seyir halinde olan Mustafa Ç. yönetimindeki Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait 66 AU 307 resmi plakalı kamyoneti sollamak isterken arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet takla atarak şarampole devrildi.

Kazada Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde görevli mühendisler Yusuf A., Özcan D., araç sürücüsü Mustafa Ç. ile diğer aracın sürücüsü Ercan B. ve yanında bulunan Ömer Y. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sorgun ve Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir hastanede yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Mühendislerin görev için Yozgat'tan Saraykent ilçesine gittikleri öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Yozgat'ta trafik kazası: 5 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER