Yukatel Denizlispor - Beşiktaş maçında 5 gol vardı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 26 2020
Paylaş
X Post
Süper Lig'in 6. haftasındaki Yukatel Denizlispor-Beşiktaş maçında tam 5 gol vardı. İşte maçın detayları.
Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 3-2 yenip üç maçlık galibiyet özlemine son verdi.
Süper Lig'in 6. haftasında Yukatel Denizlispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.
Konuk ekip, Atiba Hutchinson (13'), Vincent Aboubakar (39' pen.) ve Cyle Larin'in (48') attığı gollerle galibiyete uzandı.
Ev sahibi ekibin golleri ise Muris Mesanovic (76') ve Hadi Sacko'dan (90+4') geldi.
Siyah Beyazlılar'da ayrıca Josef de Souza, 67. dakikada rakibine yaptığı faulün ardından kırmızı kart gördü.
Bu sonucun ardından puanını 7'ye yükselten Beşiktaş, gelecek hafta Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. 5 puanda kalan Yukatel Denizlispor ise haftayı bay geçecek.
İşte son puan durumu:

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Eylem Tok ve Bülent Cihantimur'a 10 yıl hapis talebi2.Sivil toplum KHK’lılar için birleşti: Her kesimden ortak çağrı!3.Özgür Özel'e dokunulmazlık şoku!4.Bahçeli'den Öcalan için 'statü' çıkışı5.Başkentin meşhur hastanesinde doktorlar SGK'yı milyonlarca lira dolandırdı
6.BM, ihmaller sebebiyle cezaevinde hayatını kaybeden Halime Gülsu için hükümetten savunma istedi7.İşler iyice karıştı: Dev firma Trump döneminde ödenen vergilerin iadesini istiyor8.Londra ve Washington Ukrayna konusunda farklı kulvarlarda hareket ediyor9.Bir ayda ikinci kez: Almanya'da hayat duracak10.Zehra Kınık davasında flaş gelişme!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER












