Yüksek mailiyet nedeniyle o gazete artık basılmayacak
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Mart 1 2022
2002 yılından bu yana basılı olarak çıkan Şok gazetesinin artan maliyetler nedeniyle sadece internet üzerinden yaına devam edeceği açıklandı.
ŞOK gazetesi tarafından "Veda ve teşekkür" başlığıyla duyurulan haberde, yüksek maliyetler nedeniyle basılı yayın hayatına son verildiği belirtilerek "21 yıl boyunca halkı tutan korkusuz ve cesur haberleriyle yayın yapan ŞOK Gazetesi, yarından itibaren yayın hayatına son veriyor. Bundan böyle www.sokgazetesi.com.tr'de birlikteyiz. Teveccühünüz için sonsuz teşekkürler...” ifadelerine yer verildi.
9 Ocak 2002 tarihinde yayına başlayan ŞOK gazetesi, daha sonra Sabah gazetesiyle birlikte Turgay Ciner tarafından satın alındı. Gazete, 4 Nisan 2004'te ise ABC Medya’ya geçti.
9 Ocak 2002 tarihinde yayına başlayan ŞOK gazetesi, daha sonra Sabah gazetesiyle birlikte Turgay Ciner tarafından satın alındı. Gazete, 4 Nisan 2004'te ise ABC Medya’ya geçti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!3.Erden Timur tutuklandı!4.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı5.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar
6.İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı7.Türk askeri Gazze'ye gidecek mi? Trump: Netanyahu ile Türkiye’yi görüşeceğiz8.Erden Timur için tutuklama talebi9.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı10.Trump'tan F-35 mesajı: 'Türkiye'ye satabiliriz'

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







