Yüksekova Belediyesi'nden buz ve kar temizleme çalışması

Yüksekova Belediyesi'nden buz ve kar temizleme çalışması

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde belediye karla mücadele ekipleri, cadde ve ara sokaklarda buz küreme ve kar temizleme çalışması yürüttü.

Önceki gün Karla mücadele ekipleri, Cengiz Topel Caddesi'nde kar temizleme ve buz küreme çalışması yürüttükten sonra, söz konusu caddeye bağlı ara sokaklarda çalışmalarına devam etti. Yürütülen hummalı çalışmada çevredeki esnaf da ellerine aldıkları küreklerle iş makinelerinin ulaşamadığı alanları temizleyerek ekiplere destek oldu.

Çalışmaların yürütüldüğü sokak ve caddelerde zabıta ekipleri, olası bir kazayı engellemek için trafik akışını kontrollü şekilde sağladı.
Çok sayıda iş makinesinin yer aldığı çalışmada toplanan tonlarca kar ve buz kütleleri kamyonlara yüklenerek ilçe dışına çıkarıldı.
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Yüksekova Belediye Eş Başkan Vekili Adile Kozay, "Bilindiği üzere bu sene kışımız çok çetin geçiyor. Biz de belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. En son kar yağışından sonra çarşı merkezinde oluşan buzlanmayı ortadan kaldırmak için ekiplerimiz çalışma başlatarak, sokak ve caddeleri kar ve buzdan arındırmışlardır. Özellikle değinmek istediğim, girdiğimiz her sokakta ve caddede esnafımızın ve yurttaşlarımızın bize verdikleri desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yüksekova Belediyesi'nden buz ve kar temizleme çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER