Yüksekova'da kar temizleme çalışması

Yüksekova'da kar temizleme çalışması

Yüksekova Belediyesi, karla mücadele ekipleri ilçenin Cengiz Topel Caddesi ve bağlı ara sokaklarda kar temizleme çalışması yürüttü.

İlçede kar yağışının durmasıyla birlikte Yüksekova Belediyesi Karla Mücadele ekipleri bugün, sabahın erken saatlerinde ilçenin Cengiz Topel Caddesi ve bağlı ara sokaklarda kar temizleme çalışması yürüttü. Çalışmaların daha hızlı yapılabilmesi ve trafik yoğunluğu başlamadan kar temizleme çalışmasının bitirilmesi için zabıta ekipleri yolları trafiğe kapattı. Cadde ve ara sokaklarda toplanan tonlarca kar yığını kamyonlara yüklenerek, ilçenin dışına çıkartıldı.

Hummalı bir şekilde yürütülen çalışmaları Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, Destek Hizmetler Müdürü Ahmet Tozun, Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp ve Temizlik İşleri Müdürü Arif Öğmen yerinde takip etti. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, şunları kaydetti: "Kar yağışının durmasıyla birlikte, trafiği olumsuz yönde etkilememek için sabahın çok erken saatlerinde Cengiz Topel Caddesi ve bağlı ara sokaklarda kar temizleme çalışmalarımıza başladık. Her seferinde belirttiğimiz gibi bu seferde belirtelim, özellikle yaptığımız temizlikten sonra lütfen kimse çatılarındaki karları yola atmasın. Biz gerekli uyarılarda bulunduk, aksi takdirde cezai işlem uygulayacağız. Çalışmalarımızda duyarlı davranan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Yüksekova'da kar temizleme çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER