Yüreğir Ziraat Odası yönetimi Kaymakam Genel'i ziyaret etti

Yüreğir Ziraat Odası yönetimi Kaymakam Genel'i ziyaret etti

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir Kaymakamlığı'na atanan Fatih Genel'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İkinci Başkan Sefa Geylani, Meclis Başkanı Şevket Uludağ ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Hulisi Melih Torun'un da katıldığı ziyaret sırasında Kaymakam Genel'e çalışmaları hakkında bilgi Oda Başkanı Doğan, yöre çiftçilerinin sorunlarının çözümü doğrultusunda öncü bir oda olma yolunda ilerlediklerini kaydetti.

Mehmet Akın Doğan, ziyarette Kaymakam'a Türkiye'nin en önemli ovalarından birisi olan Yüreğir'in üretim yapısı ve ürün çeşitliliği hakkında bilgi de verdi. Doğan, oda faaliyetleri anlatmanın yanı sıra Yüreğir'in güzelleşmesi ve kalkınması için ellerinden gelen desteği göstermeye hazır olduklarını da iletti.

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adana'nın ilerlemesi için yapacağımız faaliyetlerde, sizler gibi değerli odalarla ile birlikte çalışmaktan gurur duyacağız." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yüreğir Ziraat Odası yönetimi Kaymakam Genel'i ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER