Yürekleri ağza getiren kaza

Kadıköy'de ıslak zemin nedeniyle kayarak kontrolden çıkan harç mikseri yola devrildi.

Yürekleri ağza getiren kaza

Tonlarca ağırlığındaki mikserin seyir halindeki arabaların üzerine düşmemesi faciayı önledi. Bir kişinin yaralandığı olay sırasında beton harç yola aktı.

Kaza, saat 10.20 sıralarında Merdivenköy Mahallesi Muhtar Kadir Kuruçay Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre Erdoğan Çakar'ın kullandığı 34 KP 3873 plakalı mikser, rampadan çıkarken park yapan araçlar ve ıslak zemin nedeniyle geriye doğru kaydı. Kontrolden çıkan mikser kenardaki duvara çarparak yola devrildi. Bu sırada devrilen mikserin yoldaki araçların üzerine düşmemesi faciayı önledi. Kazada sadece sürücü Erdoğan Çakar hafif yaralandı.

Bu arada, mikserdeki beton harç ise yola dökülerek bir şeridin kapanmasına neden oldu. Trafiğin yoğun olduğu yolda Yolda uzun araç kuyruklarına neden olan kaza sırasında yaralanan sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

Bir görgü tanığı,"Sokaktan çıkarken kaymaya başladı. Bir süre sürüklendikten sonra kenara çarparak devrildi. Mikseri kullanan şoför yaralandı. Hastaneye götürdüler. Yoldaki arabalar ucuz kurtuldu. Arabaların üstüne devrilebilirdi" dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

CİHAN
<< Önceki Haber Yürekleri ağza getiren kaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER