Yüreklerin ağza geldiği an!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Nisan 15 2016
Havalimanına inişi sırasında tekerlekleri kilitlenen yolcu uçağı yürekleri ağza getirdi. Uçağın piste teması sonrası yükselen dumanları ve yaşanan o anları amatör bir kamera kaydetti.
Bükreş - Birmingham seferini yapan Blue Air Havayolları'na ait Boeing 737 yolcu uçağının İngiltere Birmingham Havalimanı'na iniş yaptığı sırada tekerlekleri kilitlendi. Piste inen uçak ardında yoğun bir duman bırakınca yürekler ağza geldi. Kısa süre sonra duman bulutu kayboldu ve uçak terminale yanaştı.
Yaşanan o anlar bir amatör kamera tarafından kaydedildi ve sosyal medyada yayınlanırken; uçağın sol iniş takımlarında yaşanan arıza nedeni ile lastiklerin kilitlendiği; olayda kimsenin yaralanmadığı belirtildi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...5.'Kemal Gülen ile Yoldayız' yeni bölümüyle yayında: Kaçırmayın!
6.Putin'in seçim çağrısı Zelensky'i kızdırdı: 'Ona kalmadı'7.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı8.Duygulara köprü kurmak9.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'10.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa G...

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifade...

'Kemal Gülen ile Yoldayız' yeni bölümüyle yayında:...


