Yusufeli'nde muhtar odası yapılıyor

Yusufeli'nde muhtar odası yapılıyor

Yusufeli Belediyesi, ilçe merkezi ve köylerindeki tüm muhtarların kullanımı için muhtar odası yapıyor.

Belediye binası karşısında yapımına başlanan muhtarevi tek kat olarak inşa ediliyor.
Muhtar odası yapımında, Artvin İş ve İşçi Bulma Kurumu tarafından TYÇP kapsamında Yusufeli Belediyesi'nde istihdam edilen elemanlar çalışıyor. Yeni yılda hizmete açılması planlanan muhtar odasının içi de Yusufeli Belediyesi tarafından düzenlenerek, muhtarlara teslim edilecek.

Muhtar odasının ilçe merkezi ve köylerindeki muhtarlar için bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, "Hedefimiz hem ilçe merkezindeki hem de köylerimizdeki muhtarlarımızın evrak işlerini kolayca halledebilecekleri bir ortam oluşturmak. Bir sivil toplum çatısı altında onların işlerini kolaylaştırmaya gayret ediyoruz. Muhtarlarımız için bu önemli bir ihtiyaçtı. Muhtar evinin tüm muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah güzel işlere vesile olurlar. Bu çalışmamızdan sonra ilçemizde kurulan Muhtarlar Birliği de bir mekana kavuşmuş olacak." dedi.

Yusufeli Belediyesi, daha önce de Erdemler Mahallesi'ne ve Ahalt Mahallesi'ne birer muhtar odası yapmıştı. Hasanağa Mahallesi'ndeki muhtar odası çalışmasının da tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yusufeli'nde muhtar odası yapılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER