Zabıta müdürleri Karacabey'de buluştu


Bursa'nın 17 ilçesinde görev yapan zabıta müdür ve amirleri, Karacabey Belediyesi'nin organize ettiği aylık koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı nezaretinde her ay ilçelerde yapılan değerlendirme ve koordinasyon toplantısına bu ay Karacabey Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantıya, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Başkan Yardımcıları Osman Çatak, İsmail Yozgat, Mehmet Vural, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mahmut Tuna, İdari Şube Müdürü Kadem Kesimoğlu, Denetim Şube Müdürü Mustafa Mutlu, Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Genç ve 17 ilçe zabıta Müdür ve amirleri ile zabıta memurları iştirak etti.

İlçelerdeki sorunların masaya yatırıldığı koordinasyon toplantısında; kaldırım işgalleri, toplu taşıma, pazaryerleri, seyyar satıcılar ve dilenciler gibi konuların çözümü için görüş alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, toplantının ardından Atatürk Kültür Parkı ziyareti ile ilçenin muhtelif yörelerine kültürel geziler gerçekleştirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Zabıta müdürleri Karacabey'de buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER