Zabıta müdürüne silahlı saldırı

Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi, Ümraniye’deki evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

Zabıta müdürüne silahlı saldırı

Saldırgan kaçarken, bacağından ve elinden yaralanan Dilekçi, şoförü tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Dilekçi’yi hastanede ziyaret eden Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Atilla Dilekçi’nin tehditler aldığını öne sürdü.

Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi akyam saatlerinde Ümraniye’deki evinin önünde aracından indiği sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Dilekçi, sağ bacağına ve eline isabet kurşunlarla yaralandı. Dilekçi’nin şoförü ise olayı yara almadan atlattı. Saldırgan olay yerinden kaçarken Dilekçi şoförü tarafından yakında bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Olayı öğrenen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile çok sayıda belediye çalışanı da Atilla Dilekçi’nin bulunduğu hastaneye geldi. 

Hayri İnönü ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. İnönü, Dilekçi’nin arkasından gelen kasklı bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandığını söyledi. Atilla Dilekçi’nin daha önce de tehditler aldığını belirten İnönü konuyla ilgili suç duyurusunda da bulundukları bilgisini verdi. İsim vermeyen İnönü, Dilekçi’nin Şişli’deki bir inşaat sebebiyle tehdit aldığını iddia etti. 

Dilekçi’nin eşi Gülhan Dilekçi de eşinin evinin önünde saldırıya uğradığını ve silah seslerini kendilerinin de duyduğunu ifade etti. Gülhan Dilekçi, adaletin yerini bulacağını dile getirdi. İlk müdahalesi evinin yakınındaki özel hastanede yapılan Atilla Dilekçi daha sonra ambulansla Avrupa yakasındaki daha donanımlı bir özel hastaneye nakledildi. Dilekçi’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı, yarın ameliyat edileceği öğrenildi. 

Polis de olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Saldırıyı gerçekleştiren şahsı yakalamak için başlatılan çalışma sürüyor.
<< Önceki Haber Zabıta müdürüne silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER