Zafer Biryol: Maç bizim hakkımızdı


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Zafer Biryol, düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda 1-0 kaybettikleri İstanbulspor müsabakasına ilişkin gazetecilere açıklama yaptı.

Kulübün Kayacık Mahallesi'nde bulunan sosyal tesislerinde konuşan Zafer Biryol, "Müsabakanın başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. Ancak bunu sonuca yansıtamadık. Ortaya koyduğumuz güzel futboldan dolayı oyuncularımızı kutluyorum." dedi.

Müsabaka boyunca net 6 pozisyona girmelerine rağmen bunları değerlendirmemekten yakınan Biryol, "Takım olarak iyi oynuyoruz ancak son vuruşlardaki eksikliğimizden dolayı bunu sonuca yansıtamıyoruz. İstanbulspor müsabakasında oyundan memnun ancak sonuçtan memnun değilim. Rakibimiz golden sonra süreye oynamaya, oyunu soğutmaya yönelik oynadı ve bunda da başarılı oldu." diye konuştu.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada oyuna odaklı bir futbol ortaya koyacaklarının altını çizen Biryol, "Futbolda sonuç elbette önemli ancak biz oyunumuzla birlikte sonuca gitmek istiyoruz. Maçlarımızı izlemeye gelen taraftarlarımız seyir zevki yüksek bir maç seyredecekler. Bu bundan sonra da böyle devam edecek." ifadesini kullandı.

Biryol, alınan mağlubiyetten sonra hedeflerinin play off'lardan PTT 1. Ligi'ne çıkmak olduğunu sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Zafer Biryol: Maç bizim hakkımızdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER